• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Lars Gram-Hanssen

I tvivl om Eriksen: Passer han ind?

Foto: Getty Images

Den tidligere Manchester United-spiller John O'Shea er ikke sikker på, at Christian Eriksen nødvendigvis er den spillertype, som de røde djævle har brug for lige nu.

Af Lars Gram-Hanssen

Christian Eriksen er gået i tænkeboks om fremtiden, efter at Manchester United angiveligt har præsenteret den danske stjernespiller for et tilbud om at rykke til Old Trafford. 

Eriksen optræder angiveligt på Erik ten Hags ønskeliste, men ifølge den tidligere Manchester United-spiller John O'Shea bør den tidligere Ajax-boss genoverveje sin plan om at hente danskeren.

Overfor Paddy Power peger John O'Shea således på, at der er andre positioner, der i højere grad trænger til at blive styrket. 

- Når en god spiller bliver tilgængelig, så vil man finde en måde at hente ham, hvis man kan, og hvis træneren vil have ham. Hvad Christian Eriksen angår, så vil de have haft diskussioner om ham, lyder det, ifølge Metro, fra John O'Shea, der opnåede 382 kampe for de røde djævle.

- Heldigvis er han blevet fuldstændig rask igen, og han fik vist sin kvalitet i Brentford i sidste sæson. Der er mange forskellige ting, han kan tilføre holdet, men passer han nødvendigvis godt til holdet på nuværende tidspunkt? Det er Manchester United nødt til at få afklaret.

Ifølge den italienske transferjournalist Fabrizio Romano tyder det på, at det kun er Manchester United og Brentford, der er tilbage i kampen om Christian Eriksens signatur. Ifølge Fabrizio Romano er en afklaring dog ikke lige på trapperne - det kan du læse om HER.

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Sommerpause i Superligaen: Sådan gør din klub

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.