Den tyske storklub vil ikke hente flere spillere til offensiven.

Arsenal chilenske stjerne Alexis Sanchez er ikke på blokken hos Bayern München længere. Det bekræfter bestyrelsesmedlem Karl-Heinz Rummenigge nu over det tyske magasin Kicker.

- Vi er ikke involverede mere. Vi har aftalt med vores træner, at vi ikke vil hente flere nye spillere til vores offensive linje. Det giver ikke nogen mening, udtaler Rummenigge.

Det sker efter, at James Rodriguez er skiftet fra Real Madrid på en to-årig lejeaftale. Sanchez er genstand for stor opmærksomhed, da han har et år tilbage af kontrakten med Arsenal, men ikke har skrevet under på en ny. Han har for nyligt udtalt, at han vil spille Champions League og har meddelt sin beslutning til Arsenal om sin mening om fremtiden, og at det nu er op til klubben, hvad de gør.

Arsenal spiller ikke Champions League for første gang i 20 år i næste sæson. Meget pudsigt mødes netop Arsenal og Bayern München i en træningskamp på onsdag i Shanghai. Her er Sanchez dog ikke med, da han har spillet Confederations Cup med Chile og har ferie indtil 30. juli.

SENESTE NYT...
OP | NED

AFSTEMNING

Hvilken Superliga-klub har overrasket mest positivt i denne sæson?