• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Anders Friis Daugbjerg

Ingen spilletid: Newcastle kan tilbagekalde dansker fra lejeophold

Foto: Getty Images

Newcastle-danskeren Elias Sørensen, som er udlånt til League Two klubben Carlisle, venter stadig på at kunne få lov til at vise sit værd for klubben.

Af Anders Friis Daugbjerg

Danske Elias Sørensen, som er udlånt fra Newcastle United til League Two klubben Carlisle United, bliver fulgt meget nøje af Premier League klubben - Den unge angriber får nemlig ikke meget spilletid.

Sørensen, som i dag d.18 september, fylder 20 år, har blot startet på banen for Carlisle United en enkelt gang i sæsonen, og det var bestemt ikke målet med lejeopholdet, hvor det tværtimod var meningen, at Sørensen skulle vise sig frem, og på den måde måske forsøge at komme tættere på spilletid i Premier League.

Sommer-skiftet til Carlisle og League Two skulle være et springbræt for den unge dansker, men efter endnu en gang at have spillet for Carlisle reserver, som til dagligt spiller på lavere niveau end Newcastles reserver, kan situtationen opstå, hvor man simpelthen vælger at kalde danskeren hjem.

Newcastle har nemlig før tilbagekaldt spillere af samme grund, heriblandt Cal Roberts og Adam Campbell – sidstnævne netop fra et lejeophold hos Carlisle United.

Elias Sørensen, var på bænken i Carlisles sidste kamp mod Forest Green Rovers, men på trods af stillingen 0-0, så Carlisle-træner Stephen Presley forbi danskeren.

Selv siger Presley, at klubben på intet tidspunkt har givet Newcastle United nogle forsikringer om, at Sørensen ville spille hver gang.

- Det er fuldstændig i vores hænder. Sådan er det med hver eneste spiller som er på et lejeophold. Klubberne vil have dem her, og de vil have de (de udlånte spillere red.) skal spille, men respekten skal også være for, at man som manager træffer disse slags beslutninger.

Elias Sørensen kom til Newcastle fra HB Køge i 2016.

Superliga

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. ...

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.