• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Mads Bye Marboe

Irriteret Tottenham-stjerne: Han skal væk nu

Foto: Getty Images

Det er på tide, at han forlader klubben, lyder vurderingen.

Af Mads Bye Marboe

Dele Alli genfandt ikke sit topniveau under José Mourinho, han blev vraget af Nuno Espírito Santo, og Antonio Conte ser ikke ud til at have nogen intentioner om at bruge den 25-årige englænder.

Fremtiden ser ikke just lys ud for Dele Alli, og nu opfordrer den tidligere West Ham-angriber Frank McAvennie ham til at skifte klub.

- Han skal væk nu. Det er ikke noget imod Dele Alli, for han er en vidunderlig spiller, men nogle gange fungerer det bare ikke. Af en eller anden grund, om det er hans attitude eller managerens stil, kan han ikke få det til at fungere, siger han til Football Insider.

Frank McAvannie tror også, at Dele Alli er ved at blive irriteret over at være i Tottenham.

- Han har mistet selvtilliden. Jeg tror faktisk, han bliver ret irriteret. Jeg er ikke sikker på, klubben har givet ham, hvad han har brug for. Han har udviklet sig til at være en spiller, der har brug for at få opmærksomheden, og det får han ikke.

- Han er stadig ung nok til at få en forrygende karriere. Det har han i sin værktøjskasse. Et januar-skifte kan hjælpe på det. Der er ingen tvivl om, at han er en god spiller.

Dele Alli har spillet 56 minutter for Tottenham, efter Antonio Conte er kommet til klubben.