• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League tipsbladet.dk

José Mourinho gider ikke at bruge tid på European Premier League

Foto: Getty Images

En ny udbryderliga for de store drenge i klassen kan være på vej, men det er ikke noget, der i øjeblikket optager Tottenham-manager José Mourinho, der hellere vil vinde Europa League.

Af tipsbladet.dk

Der kan være store ændringer på vej i europæisk klubfodbold. Manchester United og Liverpool står sammen om en ny udbryderliga, der skal inkludere nogle af de største hold fra lande som Italien, Spanien, Tyskland, Frankrig og England.

European Premier League er den første titel på det projekt, og det er noget, som en del klubber allerede er godt i gang med at tale om. Der er dog også en del modstandere, og debatten er nu så stor, at diverse managers også bliver spurgt ind til de mulige ændringer, der er rygtet til allerede at kunne starte i 2022.

Blandt andet blev Tottenham-manager José Mourinho spurgt ind til den nye superliga for topklubberne, da han holdt pressemøde inden torsdagens Europa League-duel mod LASK.

- Det er noget, som jeg overlader til Hr. Levy, lød den korte og kontante melding med henvisning til Tottenham-formand Daniel Levy.

Mourinho vil i stedet for at tale om en ny liga hellere fokusere på den, der skal til at gå i gang.

- Lige nu er vores fokus på Europa League, og vi vil prøve at vinde den. Det er tredje gang, jeg skal være med i Europa League, og de to andre gange har jeg vundet den. Det er en ret god historik, at jeg aldrig er blevet slået ud, understreger han.

Tilbage ved den nye European Premier League har også Liverpool-manager Jürgen Klopp meldt ud, at han "ikke har tid" til at gøre sig nogen tanker om den.

---------------------------

Se alle de fede Europa League-kampe på Dplay til spotpris for Tipsbladets læsere - SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus