• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Sylvester Guldberg Røn

Juan Mata: Håber inderligt De Gea og Pogba bliver

Manchester Uniteds Juan Manuel Mata håber ikke, at holdets to store stjerner, David de Gea og Paul Pogba, forlader klubben.

Af Sylvester Guldberg Røn

Manchester United tager om tre uger hul på den nye sæson i Premier League, og derfor er de nu i fuld gang med opstarten, hvor de er taget en tur til Asien. Med på turen er blandt andre Paul Pogba og David de Gea. 

De to United-stjerner har dog ellers været rygtet væk fra klubben. Særligt Paul Pogba, der tidligere på sommeren proklamerede, at han er klar til nye udfordringer i karrieren. United-spanieren Juan Mata håber dog inderligt på, franskmanden bliver

- Vi ved alle, at Paul er en fantastisk midtbanespiller, og vi ved alle, at han er en kanon fyr. Som holdkammerat og ven håber jeg inderligt, at han er glad og bliver i klubben, for han er en meget vigtig spiller for os, siger Mata ifølge AS

David de Gea ventes dog nu at blive i United, hvor han angiveligt skulle være tæt på en kontraktforlængelse. Juan Mata håber, at De Gea skriver under. 

- David er verdens bedste målmand, og han er en af mine bedste venner, så selvfølgelig håber jeg, at han bliver, siger Mata.

Manchester United skyder Premier League-sæsonen i gang, når de den 11. august får besøg af Chelsea. 

Superliga

FCK vrager Daramy mod FCN

Ståle Solbakken har udtaget truppen til søndagens opgør mod FC Nordsjælland. Her har nordmanden fravalgt Mohamed Dara...

Mere Superliga

Fokus

Optakt: OB - AaB

Ob har tabt tre kampe i træk og mærker presset i en svær sæson-afslutning, hvor det mandag aften gælder AaB, der ikke har tabt i de seneste tre runder.

Optakt: Brøndby IF - FC Midtjylland

Brøndby var inde i en god periode, men har siden tabt et par kampe i streg. Nu venter så et opgør mod FC Midtjylland, der håber på at kunne trække yderligere fra i toppen af Superligaen.