• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Lars Gram-Hanssen

Jubler over Eriksen: Han gør mit liv nemmere

Foto: Getty Images

Bruno Fernandes er ganske godt tilfreds med nu at være holdkammerat med Christian Eriksen.

Af Lars Gram-Hanssen

Der blev spekuleret i, at der ikke var plads til både Christian Eriksen og Bruno Fernandes, da danskeren i sommer ankom til Manchester United, men indtil videre har de to herrer fungeret ganske fint sammen. 

Derfor glæder Bruno Fernandes sig også over, at han nu er holdkammerat med Eriksen.

- Det er virkelig godt at spille sammen med Christian. Han er en spiller, der kan finde afleveringerne og de frie rum. Han er selvfølgelig en spiller, der gør mit liv nemmere, for han finder mig, når jeg bevæger mig mellem kæderne. Det er noget, der ikke er nemt, lyder det således, ifølge Manchester Uniteds hjemmeside, fra Bruno Fernandes. 

- Jeg er virkelig glad for at have ham på holdet, for som jeg har sagt før, så er han en kvalitetsspiller. Han er en spiller, der tidligere har vist, at han har virkelig gode kvaliteter, både i Premier League, den italienske liga og på landsholdet. Det er altid en fornøjelse at spille sammen med spillere som ham. 

Der venter på søndag en stor udfordring for Eriksen, Fernandes og de øvrige Manchester United-spillere, idet der venter et lokalderby på udebane mod Manchester City.