• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Victor Risager

Jürgen Klopp: Manchester City er det bedste hold i verden

Foto: Getty Images

Jurgen Klopp mener, at Manchester City er det bedste hold i verden.

Af Victor Risager

I sidste sæson kæmpede Liverpool og Manchester City om mesterskabet i Premier League indtil det sidste, og i sidste ende løb Manchester-klubben med titlen, mens Liverpool tog til takke med en Champions League-titel. 

I denne sæson har Liverpool imidlertid fået en forrygende start på sæsonen med fem ud af fem sejre i Premier League, før de tirsdag tager hul på årets Champions League.

Tværtimod har Manchester City haft en usikker start, hvor de har vundet tre af fem kampe. Men på trods af det er de stadig det bedste hold i verden, mener Jürgen Klopp.   

- Vi kan ikke være det bedste hold i Europa, fordi Manchester City er det bedste hold i verden - og det er den samme planet, har jeg hørt, siger Jürgen Klopp ifølge Sky Sports og tilføjer:

- Der er mange gode hold derude, og man skal konstant bevise, at man er blandt de bedste. Sidste år var vi virkelig gode. Jeg er ikke sikker på, at vi var det bedste hold i Europa, men vi var virkelig gode i de rigtige øjeblikke, og det er derfor, vi vandt Champions League.

Liverpool møder Napoli tirsdag aften i Champions League.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.