• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Oliver Pirchert

Kaotisk Costa-sag: Atletico venter på opkald

Foto: Laurence Griffiths/Getty Images

I øjeblikket bliver Diego Costa straffet med millionbøde på to ugers løn, mens Atletico Madrid venter på, at Chelsea ringer og afslutter skiftet.

Af Oliver Pirchert

En forlænget ferie i Brasilien kostede Diego Costa i omegnen af 2,5 millioner kroner og forventes nu at blive sat på reserveholdet efter sin ankomst. Tidligere på sommeren udtalte Antonio Conte, at angriberen ikke længere er en managerens planer, og siden da har Atletico Madrid været meget interesseret.

Og selvom Diego Costa gerne skifter tilbage til sin gamle klub i Madrid, vil en potentiel handel blive svære end som så. Atletico-manager Diego Simeone vil gerne tage imod Diego Costa, men grundet klubbens handelsforbud, skal Costa finde et andet sted, før han kan blive registreret i Madrid til januar først.

Ellers vil Diego Costa ikke få én eneste kamp i de næste seks måneder. Dog har AC Milan faktisk tilbudt at låne spilleren i de seks måneder, men ifølge det spanske medie, AS, har Chelsea været meget tilbageholdende i disse forhandlinger. Derfor har Chelsea kaldt profilen tilbage for at træne på reserveholdet.

Det har den 28-årige angriber dog nægtet indtil videre. Af den grund er storprofilens fremtid ganske usikker hos Chelsea.

Superliga

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende fo...

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.