• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Mads Bye Marboe

Klopp raser igen: Det er helt forkert

Foto: Getty Images

Jürgen Klopp ytrer sig igen negativt om det.

Af Mads Bye Marboe

Jürgen Klopp har oplevet det nogle gange efterhånden, men Liverpool-træneren er stadig ikke tilfreds med jule- og nytårsprogrammet i Premier League.

Her skal klubberne ud i flere kampe på få dage, og det går ud over spillernes helbred, pointerer tyskeren på pressemødet forud for weekendens møde med Wolves.

- Spillernes helbred er afgørende, men vi har vænnet os til et hårdt program. Jeg tror ikke, der er behov for at lave så mange ændringer i begyndelsen af december. Måske i midten eller slutningen af måneden.

- Det handler om konstante samtaler med den fysiske stab og lægestaben. Vi bruger al vores data til at sætte startopstillingen.

- December er altid en sindssyg måned. Alt er fint, indtil det bliver jul. Det er helt forkert at spille den 26. og 28. december. Vi accepterer det, og vi spiller, for det er en tradition. Januar er ikke bedre, og jo mere succesfuld vi er i cupturneringerne, desto mere kommer det til at ligne december. Så vi har to svære måneder foran os.

Liverpool har kampe mod Wolves, AC Milan, Aston Villa, Newcastle, Tottenham, Leicester, Leeds og Leicester igen i løbet af december.