• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Lars Gram-Hanssen

Kontroversiel professor afslører møde med Ronaldo

Foto: Getty Images

Den amerikanske professor Jordan Peterson, der er blevet beskrevet som en 'højrefløjsdarling' har nu fortalt om sit møde med Cristiano Ronaldo.

Af Lars Gram-Hanssen

Der er mange, der ikke bryder sig om den canadiske psykologi-professor Jordan Peterson, men Cristiano Ronaldo er bestemt ikke en af dem. 

For et par uger siden lagde Manchester United-stjernen således et billede op, hvor han poserede sammen med Peterson, og efterfølgende har canadieren så fortalt, hvad han lavede i Cristiano Ronaldos hus. 

- Han inviterede mig på besøg. Han havde haft nogle problemer i sit liv for nogle måneder siden, og en af hans venner sendte ham nogle af mine videoer. Og han sagde, at han havde set dem, og at han derefter havde læst en af mine bøger, som havde hjulpet ham meget. Han ønskede at tale med mig. Så jeg tog ud til hans hus, og vi talte i omtrent to timer, lød det således fra Jordan Peterson, da han gæstede Piers Morgans talkshow

Ifølge Peterson ønskede Ronaldo rådgivning vedrørende nogle udfordringer, portugiseren står overfor.  

- Han viste mig alt sit udstyr, han bruger til at holde sig i topform, og vi talte lidt om hans selskaber. Men vi talte primært om, hvad han ønsker i fremtiden, og nogle af de udfordringer, han står over for, i forhold til det. Så vi havde en strategisk samtale, vil jeg sige, om de emner, i omtrent 90 minutter. 

Den 60-årige Jordan Peterson er som nævnt en kontroversiel mediepersonlighed, der i den grad deler vandene. Canadieren, der blandt andet er blevet beskyldt for at være 'kvindehadende', kom senest i modvind efter en episode, hvor han slog fast, at den japanske plussize-model Yumi Nu ikke er smuk, hvilket bragte Peterson i store problemer på Twitter.