• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Jacob Quvang

Landstræner bekræfter: Chelsea køber AC-konkurrent

Foto: Getty Images

Ungarns landstræner har kaldt handlen for en "done deal".

Af Jacob Quvang

Chelsea har et problem på stopperpladserne til næste sæson, for der er stadig stor uvished om Andreas Christensen og Antonio Rüdigers kontrakter, der begge udløber om lidt over et halvt år. 

Dermed står klubben potentielt over for at miste begge profiler på en gang, og derfor er man begyndt at forberede sig på at forstærke sig på denne plads. Nu lader det til, at den første forstærkning er faldet på plads. 

For tidligere har Chelsea været rygtet til Attila Szalai, der til daglig spiller for Fenerbahce, og nu har Szalais ungarske landstræner Marco Rossi bekræftet, at handlen er sikker. 

Det har Rossi bekræftet over for flere italienske medier, da han blev spurgt ind til, hvilke af hans landsholdsspillere der var mest egnet til at spille i Serie A. 

- Lige nu er det helt klart Attila Szalai, som spiller for Fenerbahce, men jeg tror, at han skifter til Chelsea. Han har naturligvis været følget tæt af vigtige klubber fra Spanien, men hans skifte til Chelsea er åbenbart en done deal, siger landstræneren. 

Szalai har stor erfaring med at spille i et tremandsforsvar, som Thomas Tuchel også praktiserer i Chelsea. 

Udover Andreas Christensen og Rüdiger har også Thiago Silva kontraktudløb til sommer. Her er forventningen dog, at den rutinerede brasilianer forlænger.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020