• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Lars Gram-Hanssen

Legende slagter United-ejere efter Eriksen-nyhed

Foto: Getty Images

Ifølge Gary Neville siger det ret meget om Manchester Uniteds nedtur, at de røde djævle tilsyneladende kæmper med at lokke Christian Eriksen til klubben.

Af Lars Gram-Hanssen

En række fremtrædende engelske medier har i de seneste dage skrevet, at Christian Eriksen i disse dage går og overvejer, hvorvidt han skal blive i Brentford eller skifte til Manchester United

Og ifølge den tidligere Manchester United-kaptajn Gary Neville siger det en hel del om de røde djævles resultatmæssige deroute i de senere år, at Christian Eriksen tilsyneladende overvejer at blive i Brentford frem for at rykke til de 20-dobbelte engelske mestre. 

På Twitter har Gary Neville således valgt at lange ud efter Manchester Uniteds amerikanske ejere, Glazer-familien, der ifølge den tidligere højre back er mere fokuserede på profit end sportslig succes. 

- Det her er grunden til, at udbyttebetalingen er nødt til at stoppe i en periode. Hver eneste penny er nødt til at ryge tilbage i klubkassen, indtil klubben bliver attraktiv igen. Klubben er blevet en kirkegård for spillerne. Det er demoraliserende for kulturen i klubben, at ejerne hiver penge ud af en forretning, der fungerer dårligt, skriver Gary Neville således i sit tweet, hvor legenden henviser til Sky Sports' historie om Christian Eriksens dilemma. 

Feltet af mulige destinationer for Christian Eriksen blev for nyligt indsnævret, da flere medier reporterede, at Tottenham har valgt at prioritere andre forstærkninger end danskeren.

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Sommerpause i Superligaen: Sådan gør din klub

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.