• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Oliver Okstrøm

Lindegaard: Derfor passer Eriksen godt for United

Foto: Getty Images

Diva-mentaliteten i United har brug for en som Christian Eriksen.

Af Oliver Okstrøm

Christian Eriksen er godt på vej til at blive Manchester United-spiller, og det er en spiller, som den seneste dansker i klubben meget gerne ser komme. Her er der tale om den tidligere målmand Anders Lindegaard.

I et interview med BBC peger han på, at netop Eriksens måde at være på vil passe godt ind i en klub, som er blevet for præget af diva-mentalitet.

- Han er ikke med i fodbolden pga. berømmelsen, pengene, luksus-livsstilen eller for at vise sig. Christian er i fodbold af kærligheden til spillet - på en måde, som jeg ikke kender nogen andre være det, siger han og fortsætter:

- Særligt derfor derfor passer han godt ind i United, som - set ude fra - har udviklet sig til at være en klub med en masse diva-mentalitet. En masse spillere som har en masse følgere på de sociale medier. Og du kommer der for at blive en del af Manchester United for at få mere opmærksomhed og personlig branding, lyder det fra Anders Lindegaard.

Lindegaard peger i den forbindelse på, at Eriksen kommer ind med en helt anden karakter.

- Han kunne ikke være mere ligeglad om følgere på sociale medier. Han kunne ikke være mere ligeglad om smarte biler og dyre ure. Alt, han går op i, er fodbold og at nyde spillet og gøre det til det smukke spil, som vi alle gerne vil have det til at være, fortæller den tidligere United-målmand.

Han beskriver desuden Eriksens vej til United som et eventyr, og han er glad for at se, at Christian Eriksen har været i stand til at komme tilbage på den måde, som han har gjort.

Statistisk er Eriksen også pænt foran sine mulige holdkammerater. Læs mere om det her.

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Sommerpause i Superligaen: Sådan gør din klub

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.