• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League plbold.dk

Varm angriber vil ikke forlænge i Leipzig

Liverpool og Timo Werner har i flere sammenhænge været koblet sammen omkring en muligt forestående transfer denne sommer.

Af plbold.dk

RB Leipzig-træner Ralf Rangnick hælder nu ifølge Daily Mail mere benzin på bålet, idet han har ladet mediet forstå, at den tyske landsholdsangriber Timo Werner ikke vil forlænge sin kontrakt i den tyske klub - og derfor bør se sig om efter en ny arbejdsgiver. 

- Vores holdning er, at hvis han ikke vil forlænge sin kontrakt, skal han skifte klub, konstaterer Leipzig-træneren. 

Dermed er der altså åbnet op for - idet Timo Werner ikke skulle være interesseret i at forlænge sit ophold hos RB Leipzig - at angriberen skulle kunne gennemføre et sommerskifte til Liverpool. De er nemlig nævnt blandt de interesserede klubber til tyskerens underskrift. Også Bayern München har været nævnt som en kommende arbejdsgiver.

Timo Werners kontrakt med RB Leipzig udløber i sommeren 2020. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Silkeborg IF - OB

Hjemmeholdet søger stadig efter sæsonens første sejr, mens udeholdet kæmper for at holde fast i top seks. Der er vigtige point på spil i Silkeborg mandag aften.

Optakt: Lyngby BK - FC Midtjylland

Oprykkerne får besøg af Superligaens tophold, og Lyngby skal forsøge at fortsætte den gode hjemmebane-form, der har kastet ni af 12 mulige point af sig.