• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Jacob Quvang

Lovpriser Origi: Han er en af verdens bedste

Foto: Getty Images

Liverpool-assistenten kalder Divock Origi for en af verdens bedste afsluttere.

Af Jacob Quvang

Divock Origi har aldrig rigtig fået forløst det potentiale, som Liverpool købte ham på, men derfor har han stadig givet Liverpool-fansene store oplevelser.

For eksempel da han scorede det famøse mål dybt inde i tillægstiden mod Everton, da han scorede to mål i mirakelcomebacket mod FC Barcelona, eller da han afgjorde Champions League-finalen med sin 2-0-scoring mod Tottenham. 

I denne sæson har han kun spillet to Premier League-minutter for Liverpool, men alligevel har han en stor stjerne hos klubbens trænerstab. Særligt hans afslutningsspil er verdensklasse. Det fortæller assistenttræner Pepijn Lijnders på et pressemøde forud for Liverpool EFL Cup-kamp onsdag mod Preston. 

- Divock er en af verdens bedste afsluttere. Han er en verdensklasse afslutter. For ham handler det bare om at finde de rigtige positioner. 

- Divock er vores topscorer i EFL Cuppen, og det, jeg kan lide ved ham og Taki (Minamino, red.), er, at selv om de ikke altid får chancen, så træner de alt, hvad de kan. De ser rigtig skarpe ud. Sidste sæson viste os, at vi har brug for alle vores spillere. Alle er nødt til at være parate. Hvis du vil spille for en stor klub, er du nødt til at træne så hårdt som de andre. Forbliv tålmodig og bliv ved med at træne, fortæller hollænderen. 

Divock Origi scorede en enkelt gang for Liverpool, da de i sidste runde vandt 3-0 over Norwich. Han lagde også op til et mål. I alt har han scoret 36 gange for den engelske klub. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020