• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Jacob Quvang

- Lukaku er mentalt træt

Foto: Getty Images

Romelu Lukaku har ikke scoret i sine seneste seks kampe for Chelsea.

Af Jacob Quvang

Romelu Lukaku startede som lyn og torden i sin anden periode som Chelsea-spiller, da klubben i sommer hentede ham fra Inter. Siden er det dog blevet hverdag for den stærke belgier, der ikke har fundet netmaskerne i Chelsea-trøjen i de seneste seks kampe. 

Der er dog dybere årsager til problemerne end blot et almindeligt formdyk. Chelsea-manager Thomas Tuchel frygter, at Lukaku er mentalt udmattet efter et hårdt år. Det siger tyskeren på et pressemøde forud for Chelseas Champions League-kamp mod Malmø ifølge Daily Mail. 

- Det er vanskeligt at vurdere, om han har bedst af en pause, eller om det er bedst at bevare ham på banen. I øjeblikket føler jeg, at Romelu har spillet for meget. Han har spillet i for mange turneringer henover sommeren, for mange turneringer med hans land. Han spillede i Nations League, og han er en fantastisk atlet og et sandt konkurrencemenneske, som aldrig tager let på det. 

- Han vil gerne være på banen og vinde. Han ville skabe et godt resultat for Belgien ved EM og nu også i Nations League. Det har betydet meget for ham personligt at spille for sit land, så han tager det meget alvorligt. Hvis det ikke går godt, tager han det altid på sin kappe. Han reflekterer over det, og jeg føler, at han er mentalt træt, fortæller Tuchel. 

Romelu Lukaku scorede ved den seneste landskampstermin i netop Nations League med Frankrig, så han har ikke helt glemt, hvor målet står. 

Thomas Tuchel forklarer da også, at det ikke er sådan, at Chelsea er alt for bekymret, men at han føler for ham og også Mason Mount og Jorginho, som alle har spillet meget fodbold det seneste år. 

Romelu Lukaku blev senest udskiftet mod Brentford i weekenden.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020