• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Ole Hoffskov

Lurer på Jürgen Klopp som ny cheftræner

Foto: Getty Images

Jürgen Klopps navn er ikke overraskende varm på trænermarkedet.

Af Ole Hoffskov

Bayern München vandt "The Treble" i sidste sæson, og resultaterne har også været pæne i indeværende, hvor holdet aktuelt er på førstepladsen i Bundesligaen og blandt de sidste otte hold i Champions League.

Alligevel ulmer uroen på Tysklands største fodboldadresse.

Det har længe været beskrevet i tyske medier, at forholdet mellem Bayern Münchens cheftræner Hans-Dieter Flick og sportschef Hasan Salihamidzic er køligt, og det kan føre til en skilsmisse efter denne sæson. Senest skal Flick være blevet oprørt over, at Jerome Boateng ikke er blevet tilbudt en kontraktforlængelse.

Derfor har Bayern München en plan B klar i skuffen, hvor klubben står over for et trænerskifte, og ifølge 90min er det Liverpools mestertræner Jürgen Klopp, der topper ønskelisten på Allianz Arena.

53-årige Jürgen Klopps kvaliteter som træner taler for sig selv, og tyskeren skal angiveligt også være en smule utilfreds i Liverpool. Klopp er blandt andet irriteret over, at det ikke er lykkedes at indgå en kontraktforlængelse med Giorginio Wijnaldum. 

Det kan føre til et fremtidigt samarbejde mellem Bayern München og Jürgen Klopp, men lige nu er der selvsagt lang vej til, at det bliver tilfældet. Et job som tysk landstræner kan også være en mulighed for Jürgen Klopp, hvis han overrasker og forlader Liverpool.

Du kan læse mere om den interne ballade i Bayern München - klik her. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020

Superliga

Mere Superliga

Fokus