• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Victor Risager

Manchester United forhandler om køb af klub

Foto: Getty Images

De engelske giganter er i forhandlinger om at købe en klub, som skal være en samarbejdsklub.

Af Victor Risager

Manchester United lader sig tilsyneladende inspirere af bysbørnene Manchester City.

I flere år har selskabet bag Manchester City, City Football Group, således købt mindre klubber over hele verden såsom australske Melbourne City, amerikanske New York City og uruguayanske Montevideo City for at gøre dem til samarbejdsklubber.

Og det samme forsøger Manchester United efter sigende nu at gøre.

Ifølge mediet Sydney Morning Herald er De Røde Djævle således i forhandlnger om at købe den australske klub Central Coast Mariners og gøre det til en samarbejdsklub.

Manchester United er først og fremmest interesserede i klubbens licens. Hvis købet går igennem, vil englænderne efter sigende flytte klubben fra Central Coast-regionen til Sydney og omdøbe klubben.

Et salg af Central Coast Mariners til Manchester United skal godkendes af det australske fodboldforbund og størstedelen af klubberne i ligaen A-League, men det ventes ikke at være et problem. Sydney Morning Herald skriver, at flere klubber støtter idéen.

Sjovt nok er der en lille forbindelse mellem Manchester United og Central Coast Mariners. Uniteds assistenttræner Mike Phelan var nemlig sportsdirektør i klubben i en periode i 2018, inden han kom til Manchester.

Mens Manchester United forhandler om købet af Central Coast Mariners, kæmper de i øjeblikket også om at beholde en stjerne. Læs mere om det her. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020

Superliga

Mere Superliga

Fokus