• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Lars Gram-Hanssen

Medie: Dybala kan rykke til Manchester-klub

Foto: Getty Images

Ifølge Sky Sport Italia har Paulo Dybalas repræsentanter været i kontakt med Manchester United.

Af Lars Gram-Hanssen

Han blev rygtet kraftigt til Manchester United i sommeren 2019, og nu forlyder det, at Paulo Dybala igen er på de røde djævles radar. 

På tv-kanalen Sky Sport Italia har transferguruen Gianluca Di Marzio således meddelt, at Paulo Dybala i øjeblikket reflekterer over muligheden for at rykke til enten Premier League eller La Liga. 

Manchester United nævnes som en konkret mulighed, og der henvises til klubbens aktuelle udfordringer med Cristiano Ronaldo, der ifølge en række fremtrædende medier har bedt om at blive solgt denne sommer. 

Ifølge Gianluca Di Marzio har Paulo Dybalas repræsentanter været i kontakt med en række klubber i de seneste dage, herunder Manchester United. 

Den argentinske landsholdsspiller, der forlader Juventus på en fri transfer efter syv sæsoner, så i første omgang ud til at være på vej til Inter. Milano-klubben har dog hentet Romelu Lukaku tilbage på en lejeaftale, og ifølge Gianluca Di Marzio har det medført, at Inters interesse i Dybala er dalet markant, omend argentineren stadig er et emne i klubben.

Juventus forsøgte i 2019 at sende Paulo Dybala til Manchester United i bytte for Romelu Lukaku, men argentineren afviste angiveligt dengang at rykke til Old Trafford

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Sommerpause i Superligaen: Sådan gør din klub

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.