• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Jacob Quvang

Medie: Engelsk storklub ramt af coronaudbrud

Foto: Getty Images

Hele seks spillere er angiveligt testet positiv for coronavirus i en af Englands største fodboldklubber.

Af Jacob Quvang

Kaos raser i Tottenham. 

I hvert fald hvis man skal tro mediet Football.London, der skriver, at den engelske klub er ramt af en ordentlig omgang coronaudbrud. 

Således har hele seks spillere angiveligt afleveret en positiv corona-lyntest mandag. Det samme er tilfældet med to medlemmer fra staben. Det vides ikke, hvem der er testet positiv.

De skal nu alle have taget en PCR test tirsdag, og når de får svar på den, vil klubben tage en beslutning om, hvad der så skal ske. Ender de også med at være positive i PCR-testen, skal de selvisolere sig i ti dage, hvilket vil gå ud over midtugens Conference League-kamp mod Rennes, weekendens Premier League-kamp mod Brighton og næste uges midtugekamp mod Leicester. 

The Telegraph skriver, at skulle de forskellige teste positiv, så vil klubben tage fat i Premier League og forsøge at udskyde weekendens kamp mod Brighton. Dette vil dog være irriterende for klubben, som allerede har en kamp i hånden, eftersom det heller ikke er lang tid siden, at deres kamp mod Burnley blev udsat på grund af voldsomt vejr. 

Der er dog intet at gøre i forhold til torsdagens "must-win"-kamp mod Rennes, da kampen kun kan aflyses, hvis der er færre end 13 registrerede spillere fra A-listen, eller hvis ingen registrerede målmænd er tilgængelige.

Indtil nu i denne sæson har der ikke været nogle aflyste kampe på grund af coronavirus modsat sidste sæson, hvor det skete relativt hyppigt. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020