• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Victor Risager

Medie: Huddersfield kræver 140 millioner for dansk profil

Huddersfield Town vil sælge dansk midtbanespiller for knap 140 millioner, melder engelsk medie.

Af Victor Risager

Philip Billings dage i Huddersfield Town er efter alt at dømme talte.

Den danske midtbanespiller kritiserede i maj klubbens tyske træner, Jan Siewert, og i weekenden erklærede Huddersfields bestyrelsesformand, Phil Hodgkinson, at hverken Billing eller Mathias ”Zanka” Jørgensen kommer til at have noget med førsteholdet at gøre, mens han er i klubben. 

Læs også: Huddersfield-boss om dansk duo: De får ikke noget med førsteholdet at gøre

Men den engelske klub har ikke intentioner om at lade Philip Billing gå billigt.

Ifølge Daily Mail har Huddersfield sat et prisskilt på danskeren, og de skulle kræve 17 millioner pund – eller knap 140 millioner kroner.

Det skulle have fået potentielle bejlere til at genoverveje, om de vil byde på Billing. Især Premier League-klubben Bournemouth meldes ifølge mediet interesserede, og cheftræneren Eddie Howe skulle se et stort potentiale i den 23-årige dansker. Bournemouth forventes også at byde på danskeren, skriver Daily Mail.

Philip Billing kom til Huddersfield Town fra Esbjerg fB i 2013, og han har siden spillet 91 kampe for klubben – heraf 43 i Premier League.

Superliga

FCK vrager Daramy mod FCN

Ståle Solbakken har udtaget truppen til søndagens opgør mod FC Nordsjælland. Her har nordmanden fravalgt Mohamed Dara...

Mere Superliga

Fokus

Optakt: OB - AaB

Ob har tabt tre kampe i træk og mærker presset i en svær sæson-afslutning, hvor det mandag aften gælder AaB, der ikke har tabt i de seneste tre runder.

Optakt: Brøndby IF - FC Midtjylland

Brøndby var inde i en god periode, men har siden tabt et par kampe i streg. Nu venter så et opgør mod FC Midtjylland, der håber på at kunne trække yderligere fra i toppen af Superligaen.