• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Jacob Quvang

Medie: PL-konkurrent jagter Liverpools kultspiller

Foto: Getty Images

Stopperen må have givet Zlatan Ibrahimovic mareridt i nat i det, der kan have været hans sidste kamp for Liverpool.

Af Jacob Quvang

Nathaniel Phillips er dumpet ned som femtevalg i Liverpools stopperhierarki, men tirsdag aften fik han en sjælden chance fra start, da et reservespækket Liverpool-mandskab vandt 2-1 på San Siro over AC Milan. 

Her spillede Phillips en fremragende kamp, og han var stærkt medvirkende til, at Zlatan Ibrahimovic var fuldstændig anonym. Det kan dog også have været Phillips punktum for Liverpool, for det har længe ligget i kortene, at han skal videre til januar for at få noget mere spilletid.

Her kan han til gengæld tørne ud for West Ham, der har gang i en fremragende sæson, og som pt er placeret på fjerdepladsen i Premier League. Det skriver mediet Standard.co.uk

Her ses Phillips som en afløser for Kurt Zouma, som for nylig blev meldt ude i minimum 12 uger. Derudover er Angelo Ogbonna ude resten af sæsonen. 

David Moyes ønsker at hente en spiller, der i forvejen har Premier League-erfaring, og dette har Phillips, eftersom han i sidste sæson fik en noget uventet stor rolle for Liverpool, som mistede Virgil van Dijk, Joel Matip og Joe Gomez til sæsonødelæggende skader i efteråret. 

Udover Phillips har Moyes også Nathan Ake og James Tarkowski på ønskelisten. Men Ake bliver dyr, i og med at Manchester City betalte 40 millioner pund for ham sidste, ligesom konkurrencen for Tarkowski er stor, da Newcastle også er interesseret. 

Det efterlader Phillips, som kan hentes noget billigere. I sommer ville Liverpool gå med til at sælge ham for 12 millioner pund, og det er sandsynligvis også prisen til januar.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020