• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Lars Gram-Hanssen

Medie: Ten Hag har kig på ekstremt dyr angriber

Foto: Getty Images

Erik ten Hag er angiveligt varm på idéen om at hente Napoli-angriberen Victor Osimhen til Old Trafford.

Af Lars Gram-Hanssen

Manchester United er klar til at bruge over 800 millioner kroner på en ny angriber til sommer. 

Sådan lyder det fra The Telegraph, der skriver, at Manchester United særligt er interesseret i Harry Kane og Napoli-angriberen Victor Osimhen, der i denne sæson har scoret 16 mål i 17 Serie A-kampe. 

The Telegraph peger på, at Erik ten Hag står i lidt af et dilemma. 

- En ny topangriber er Uniteds førsteprioritet, og Ten Hag skal bestemme sig for, om han skal satse på Kane - en mere kortsigtet løsning, der har bevist sig i Premier League og nærmest er  garant for mål - eller om han skal tage en chance og gå efter Osimhen, der kan udvikle sig til at blive en topklasse-angriber i mange år frem, skriver avisen. 

Ifølge The Telegraph peger kilder i Manchester United på, at Victor Osimhen passer bedre til Erik ten Hags spillestil med en mere bevægelig angriber, der kan tilbyde fart, styrke og højt pres. 

Erik ten Hag har angiveligt set masser af videomateriale med Victor Osimhen, og i Manchester United har man også noteret sig, at nigerianeren i denne sæson har fortsat sin udvikling. Napoli forventes dog at kræve over 835 millioner kroner for den 24-årige Osimhen. 

Meget tyder også på, at det kan blive meget vanskeligt for Manchester United at få fingrene i Harry Kane. Ifølge The Times er Tottenham slet ikke indstillet på at sælge Kane til en Premier League-klub til sommer, selvom den engelske landsholdskaptajn har kontraktudløb i 2024.