• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Ole Hoffskov

Medie: Tottenham har tilbudt Eriksen monsterkontrakt

Foto: Getty Images

Tottenham er klar med en tredobling af Christian Eriksens løn.

Af Ole Hoffskov

Tottenham er ekstremt ivrige efter at beholde Christian Eriksen, og London-klubben er villige til at betale store summer for at få det til at ske.

Den danske landsholdsspiller endte som bekendt ikke med at forlade Tottenham i sommerens transfervindue på trods af talrige rygter, og nu vil Spurs gribe muligheden og forlænge kontrakten, der udløber efter denne sæson.

Ifølge Football Insider er Tottenham klar med en lønpakke på godt to millioner kroner om ugen til Christian Eriksen, der derudover også vil blive tilbudt en række præstationsbetingede bonusser. Totalt kan Christian Eriksen tjene lige under en halv milliard, hvis han takker ja til Tottenhams tilbud.

Tilbuddet indeholder en tredobling af Christian Eriksens nuværende løn, og den vil sende danskeren helt op på siden af holdkammeraten Harry Kane i Tottenhams interne lønhierarki.

Spurs-manager Mauricio Pochettino talte torsdag varmt om Christian Eriksen på et pressemøde.

- Han er glad. Han har hele tiden været glad. Han har aldrig sagt, at han ikke var glad for at være her. Han har altid været en vigtig spiller for os, og i de seks år, han har været her, har vi sat stor pris på ham. Han har kvaliteterne og er vigtig for holdet. Han er glad, og hvis vi mener, at han har kvaliteterne til at spille, så kommer han til at spille. Bare fordi han har under et år tilbage af sin kontrakt, kommer det ikke til at påvirke vores beslutning om, hvem der spiller, lød det fra Pochettino.

Christian Eriksen har spillet 281 kampe for Tottenham. 

Superliga

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. ...

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.