• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Lasse Sylvest Mikkelsen

Medie: Træner afviser svimlende Tottenham-bud

Foto: Getty Images

Tottenham kan bare ikke få lukket en aftale med en ny træner, lader det til.

Af Lasse Sylvest Mikkelsen

Tottenhams jagt på en ny træner fortsætter på tredje måned, mens de forsøger at finde en afløser for Jose Mourinho, der blev fyret 19 april efter en periode med tilfredsstillende resultater.

Trods samtaler med flere kandidater, der på rygtebasis tæller folk som Mauricio Pochettino, Antonio Conte, Paulo Fonseca og Gennaro Gattuso, så er Tottenham stadig uden træner.

Nu har klubbens formand ansat en sportsdirektør i form af Fabio Paratici, og italieneren skal have taget kontakt til den tidligere Spanske landstræner og nuværende Sevilla-træner, Julen Lopetegui, der denne sæson sikrede klubben Champions League-deltagelse næste sæson via en fjerdeplads i den spanske liga.

Men heller ikke han bed på, skriver Sky Sports.

- Julen ringede til mig og fortalte mig, at han havde fået flere tilbud, som han ikke rigtigt lyttede til blandt andet et svimlende et fra Tottenham, fortæller Sevillas præsident, Jose Castro, til den spanske radiostation Cadena SER - et interview der er lagt ud på Sevillas egen hjemmeside.

Sevilla-præsidenten uddyber ikke, hvad det "svimlende" tilbud lød på, men ifølge ham går Lopetegui heller ikke så meget op i penge, og at han i stedet vil vise klubben, at han er glad for den tillid, de har vist ham.

- Men han fortalte mig, at han ikke glemmer, og han er meget motiveret her. Vi har troet og troet på ham, givet ham en to-årig kontraktforlængelse, og jeg er sikker på, at han kan give meget mere til klubben.

- Du kan se hans evner og lederskab hver dag. Nogle trænere er mere drevet af lønnen, men Julen er meget klar i mælet om, at han er glad her, og han har endda fortalt mig, at han tror det bliver meget svært at finde et bedre sted at arbejde end her.

De Tottenham-spillere, der ikke er med til EM-slutrunden, starter op igen mandag 5. juli, hvor trænerstaben vil tage sig af at få dem i form, hvis klubben endnu ikke har en cheftræner på plads.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020