Premier League Kenneth Jensen

Medie: Transfervilde Newcastle er aggressive

Foto: Getty Images

Ifølge The Telegraph arbejder Newcastle United dag og nat på forstærkninger og spørger på mange spillere.

Af Kenneth Jensen

De kæmper en hård kamp for at forstærke truppen i det altid svære januarvindue, og indtil videre har der to gange været hvid røg i Newcastle United.

Først købte man Kieran Trippier i Atletico Madrid, og siden blev der også brugt mange millioner på angriber Chris Wood fra Burnley.

Men klubben er stadig i akut nedrykningsfare, og man så de store problemer og den manglende kvalitet, da Newcastle United blot fik 1-1 hjemme mod nedrykningsrivalerne Watford.

Med et par uger igen af transfervinduet er det mediet The Telegraph, der kan fortælle, at den nordøstengelske klub langt fra er færdig med at handle.

Mediet er dykket ned i klubbens transferarbejde, og mens det tidligere har været kendt, at Newcastle United har fået afvist store bud på stopperne Benoit Badiashile fra AS Monaco og Sven Botman fra Lille, er klubben parat til at gå langt for at hente stopper Diego Carlos fra Sevilla.

Men han bliver ikke den eneste, som klubben formentlig henter.

Mediet fortæller også, at Eddie Howes mandskab arbejder på at se, om der er muligheder for lejeaftaler. Man har spurgt på Donny van der Beek i Manchester United, men både han og klubben har vendt tommelfingeren ned. Newcastle overvejer at vende retur sidst i vinduet for at høre, hvis andre ting glipper.

Gini Wijnaldum fra PSG ønsker heller ikke at komme retur til det nordøstlige England, hvor han spillede, inden han blev solgt til Liverpool.

En af årsagerne til, at det er svært for Newcastle United at handle, er, at klubberne godt ved, at NUFC har en vanvittig rig ejer i ryggen, og det forsøger klubberne at udnytte til at score astronomiske summer for spillerne.

Samtidig er den overhængende nedrykningsfare noget, der får spillerne til at ønske en nedrykningsklausul i deres aftaler, hvorfor klubben altså ender med at gamble, hvis de henter en dyr spiller, der så et halvt år senere kan købes for en fjerdedel.

Mediet skriver også, at NUFC viser interesse for Tottenhams Joe Rodon, og at Liverpools Nat Philips også er på listen.

Sikkert er det i hvert fald, at Newcastle United ikke er færdig med at handle.

Næste mand ind kan meget vel være 28-årige Diego Carlos fra Sevilla, der vil være en markant styrkelse til NUFC's midterforsvar.