• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Kenneth Jensen

Medie: Solskjær kan blive fyret i denne uge

Foto: Getty Images

Ole Gunnar Solskjær kan måske snart være fortid som træner for Manchester United.

Af Kenneth Jensen

Det var brutalt, da Manchester United blev slagtet af ærkerivalerne Liverpool FC med 0-5. Og ikke nok med at man tabte til rivalerne, man gjorde det også hjemme på Old Trafford.

Der var tilmed ikke skyggen af tvivl om resultatet. Manchester United var hverken uheldig eller tæt på at få noget med fra opgøret, og dermed peger pilen foruden spillerne også på manageren.

Er Ole Gunnar Solskjær manden, der kan redde Manchester United?

Det er der mange, der ikke mener, han er, og det lader også til, at Manchester Uniteds-ledelse nu gør sig tanker, om han skal være manden, der leder holdet fremadrettet.

For selv om der er blevet købt stjerner for mange millioner, hænger holdet ikke sammen. Der bliver lavet fejl, der er ikke en klar identitet, og Manchester United har intet presspil.

Ifølge Manchester Evening News hænger Ole Gunnar Solskjærs fremtid som Manchester United-træner i en tynd tråd. Mediet fortæller, at det lige nu er en seriøs overvejelse at fyre nordmanden inden søndagens møde med Tottenham Hotspur.

Manchester United har tabt fem af de seneste ni kampe, og man har ikke vundet i de seneste fire Premier League-kampe. Med indkøb af Cristiano Ronaldo, Raphael Varane og Jadon Sancho denne sommer er målet for United-ledelsen klart: Klubben skal kæmpe med om det engelske mesterskab.

Lige nu er klubben blot nummer syv i den bedste engelske række, otte point efter topholdet Chelsea FC.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020