Premier League Lars Gram-Hanssen

Mølby om Eriksen: Derfor virker det fornuftigt

Foto: Getty Images

Jan Mølby har reflekteret over Christian Eriksens mulige skifte til Brentford, som på mange måder giver god mening for den tidligere Liverpool-stjerne.

Af Lars Gram-Hanssen

Christian Eriksen har i de seneste dage været rygtet kraftigt til Brentford, og i pausen af onsdagens opgør mellem Brentford og Manchester United blev denne historie selvsagt taget op af TV3 Sport-kommentatorerne Niels Christian Frederiksen og Jan Mølby.

Førstnævnte kunne således fortælle, at Eriksen-historien er noget, 'der er omgærdet med meget, meget stor hemmelighed herovre'. Ifølge Niels Christian Frederiksen advarede Brentfords pressechef endda om, at han straks ville skride ind, 'hvis der blev stillet så meget som ét spørgsmål om Christian Eriksen' inden Manchester United-kampen.

Niels Christian Frederiksen spurgte herefter Jan Mølby, hvad den tidligere Liverpool-spiller tænker om, at Christian Eriksen kan rykke til Brentford.

- Ja, det er ikke utænkeligt, og alle taler også om, at efter kampen må man gerne tale om det. Om Christian Eriksen. Det er måske ikke den største overraskelse, hvis der skulle være én klub i Premier League, der var interesseret i Christian Eriksen. Om det bliver til noget... jeg ved det virkelig ikke. Det vigtigste for Christian Eriksen er selvfølgelig at finde et sted at komme i gang med at spille igen. Og der er vel ikke noget bedre sted end Premier League, generelt, lød svaret fra Jan Mølby.

Og umiddelbart passer Brentford udmærket til Christian Eriksen, lyder vurderingen fra Mølby.

- Ja, det tænker jeg også. Ikke kun det, at det er en danskerklub... det ved jeg ikke, hvor vigtigt er for ham. Men det med at komme i gang, og dét med, at der måske ikke kommer et kæmpe pres på ham fra første spilledag... der kommer måske heller ikke lige så meget opmærksomhed, som hvis han kommer til en af de større klubber. Så ja, på mange måder virker det fornuftigt nok.

Christian Eriksen er også blevet kædet sammen med andre Premier League-klubber som Leicester, Newcastle og Crystal Palace.