• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Victor Risager

Officielt: Willian skifter til Arsenal

Foto: Getty Images

Brasilianske Willian skifter Chelsea ud med Arsenal.

Af Victor Risager

Så blev det helt officielt.

Willian skifter Chelsea ud med lokalrivalerne Arsenal denne sommer. Det bekræftes af sidstnævnte fredag eftermiddag efter længere tids rygter.

Den 32-årige brasilianer kommer til The Gunners på en fri transfer, efter at hans aftale med Chelsea udløb tidligere på sommeren, og han er blevet udstyret med en treårig aftale hos Arsenal.

- Jeg tror, han er en spiller, der virkelig kan gøre en forskel for os. Vi har holdt øje med ham i de seneste måneder, og vi havde en klar intetion om at styrke os i offensive midtbane og kanter, og han er en spiller, der giver os meget alsidighed. Han kan spille på tre eller fire forskellige pladser.

- Han har oplevet alt i fodboldverdenen, men har stadig ambitionen om at komme her og bidrage til at bringe klubben tilbage, hvor den hører hjemme. Jeg er virkelig imponeret over alle de samtaler, jeg har haft med ham, og hvor meget han ønskede at komme hertil, siger cheftræner Mikel Arteta om indkøbet.

Willian har spillet 339 kampe for Chelsea med 63 mål og 56 oplæg til følge. Tidligere har han også spillet for Shakhtar Donetsk og Anji.

Det er desuden anden sommer i træk, at Arsenal henter en af Chelseas spillere. Sidste sommer tog brasilianeren David Luiz samme skifte. 

---------------------------

Se FC København i den afgørende Europa League-playoff mod HNK Rijeka på Dplay med specialtilbud til Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus