• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Oliver Okstrøm

Pep Guardiola om mesterskabskampen: Jeg kan lide det hårdt

Foto: Getty Images

Manchester City-manager Pep Guardiola kunne godt se, at Tottenham ikke havde noget at tabe i lørdagens opgør.

Af Oliver Okstrøm

Manchester City blev slået ud af Champions League i onsdags mod Tottenham, og lørdag skulle de to hold mødes igen i Premier League, hvor det denne gang var City, der kunne gå fra banen med smil på læberne.

Det kom efter en tæt kamp, som endte med 1-0 til Manchester City, og efter kampen var City-manager Pep Guardiola ikke i tvivl om, at det var en kamp, hvor der manglede noget. Det fortæller han til Sky Sports.

- Det var ikke vores bedste præstation sammenlignet med den anden dag, men i dag havde de ikke noget at tabe, men vi kunne tabe Premier League, siger han og fortsætter:

- Og efter vores nederlag i onsdags var det virkelig hårdt i de to efterfølgende dage, men jeg kan godt lide det hårdt, lyder det fra Pep Guardiola.

Han peger desuden på, at Manchester City begyndte rigtig godt i kampen, hvor det også blev til det enlige mål, som blev sat ind af Foden.

Endelig mener Pep Guardiola også, at de er en del af en meget tæt mesterskabskamp mod et Liverpool-hold, som han anser som et af de bedste hold nogensinde, han har spillet mod.

Næste opgave for Manchester City er på onsdag mod Manchester United.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC København - Randers FC

Randers FC har ikke vundet over FC København i fem år, og de er under ledelse af en træner, der aldrig har slået hovedstadsklubben. Meget taler for en FCK-sejr søndag eftermiddag, men løverne er sn...

Optakt: AaB - AGF

Top 6 er på plads, så dette fungerer i praksis som en ekstra kamp i slutspillet - og dermed er der allerede nu vigtige point på spil i medaljekampen.

Optakt: Hobro IK - Lyngby BK

Begge hold har hårdt brug for sejren - begge for at ruste sig bedst muligt til det nervepirrende gruppespil om at undgå nedrykning.