Premier League Lars Gram-Hanssen

Rangnick med opsigtsvækkende Pogba-udmelding

Foto: Getty Images

Ifølge Ralf Rangnick kan det gavne Manchester United, at Paul Pogba i resten af sæsonen vil være motiveret for at vise sig frem for andre interesserede klubber.

Af Lars Gram-Hanssen

Paul Pogbas kontrakt med Manchester United udløber efter denne sæson, og meget tyder efterhånden på, at franskmanden forlader Old Trafford til den tid. 

Pogba har siddet ude med en skade siden november, men er efterhånden ved at være klar igen. Og forud for aftenens opgør mod Brentford har Manchester United-cheftræner Ralf Rangnick slået fast, at han ikke har noget problem med at bruge Pogba, selvom midtbanespillerens dage i klubben ser ud til at være talte.

- For mig er det ikke et spørgsmål om, hvorvidt spilleren har en kontrakt, der er ved at løbe ud. Spørgsmålet er, hvor meget han stadig ønsker at være en del af den her gruppe. Hvor meget han stadig føler sig emotionelt og fysisk involveret, lyder det således, ifølge The Telegraph, fra Ralf Rangnick. 

- Så længe det er tilfældet, hvorfor skulle Paul Pogba så ikke kunne spille efter to-en-halv måned med en skade? Han er helt klar igen nu, og han ønsker at vise sig frem. 

Rangnick indikerer endvidere, at Pogbas jagt på en ny klub kan motivere franskmanden til at præstere i den resterende del af sæsonen.

- Han ønsker at vise Manchester Uniteds fans, bestyrelsen og hele verden, hvilken slags spiller, han kan være. Selv hvis det kun er for at få en ny kontrakt et andet sted, så vil han være yderst motiveret for at gøre dette, så hvorfor skulle jeg ikke bruge ham?

Ralf Rangnick afslørede endvidere, at han for nyligt havde en snak på over en time med Paul Pogba, hvor franskmanden slog fast, at han ønsker at vise den bedste version af sig selv i resten af sæsonen.