• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Anders Dehn

Raser mod Klopp: Hvem tror han, at han er?

Foto: Getty Images

En Jürgen Klopp-kommentar har fået Sadio Manés landstræner op i det røde felt.

Af Anders Dehn

Opdatering kl. 13.15: Senegals fodboldforbund har stemplet citaterne fra Aliou Cissé som falske. Læs mere her.

For en uges tid siden kaldte Jürgen Klopp Africa Cup of Nations for en "lille turnering", og det er faldet en masse mennesker for brystet. Senest Senegals landstræner, Aliou Cissé.

Cissé, der altså blandt andre er landstræner for Liverpool-stjernen Sadio Mané, langer ud efter Klopp oven på kommentaren.

- Hvem tror han, at han er? Jeg er træner for Senegal, og mine spillere spiller for Klopp i Liverpool. Jeg respekterer Liverpool, men ikke Klopp, som underminerer afrikanske fodboldturneringer, siger Aliou Cissé ifølge Sports Illustrated.

- Han er, hvor han er i dag, på grund af afrikanske fodboldspillere. Han tabte alle finaler, indtil Salah, Mané og Matip kom ham til undsætning og vandt hans første store europæiske finale.

Jürgen Klopp har forsvaret sig med, at hans betegnelse af Africa Cup of Nations som en lille turnering var sarkastisk. Konteksten var, at han blev spurgt til udsigten til, at der ikke var nogen landskampe før til marts.

- Jeg har hørt så tit, at der ikke er nogen landskampspause før marts, men i januar er der en lille turnering i Afrika, det vil jeg bare sige, og jeg tror også, at de i Asien og Sydamerika spiller kampe, så det er fantastisk, jeg glæder mig, lød svaret.

Læs mere om Klopps forklaring på kommentaren her.

Liverpool kan se frem til at undvære Mané, Salah og Naby Keita (Matip har trukket sig fra landsholdet), når Africa Cup of Nations skydes i gang i begyndelsen af januar. Der er finale den 6. februar.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020