• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Ole Hoffskov

Raser: Så må han stoppe på Englands landshold

Foto: Getty Images

Hvis Trent Alexander-Arnold ikke bliver udtaget til VM, bør han stoppe på det engelske landshold, lyder det fra Aston Villa-legende.

Af Ole Hoffskov

De fleste på Wembley havde en forrygende mandag aften, da England og Tyskland spillede 3-3 i et hæsblæsende Nations League-brag, men Trent Alexander-Arnold har formentlig siddet et sted og hængt med skuffen.

Inden kampen var Liverpool-stjernen nemlig blevet siet fra truppen af landstræner Gareth Southgate, der tre dage forinden også lod højrebacken stege på bænken i hele kampen mod Italien. I årets seks Nations League-kampe noterede Alexander-Arnold sig blot for 62 minutters spilletid. 

Ja, Liverpool-backen er bestemt ikke landstrænerens kop te, og det bør Trent Alexander-Arnold tage konsekvensen af, mener den mangeårige Aston Villa-angriber Gabriel Agbonlahor.

Efter hans mening var det en direkte "fornærmelse" af Liverpool-stjernen, da Southgate udtalte, at Kevin Trippier er en bedre allround-spiller end Alexander-Arnold.

- Hvis jeg var Trent, ville jeg stoppe på landsholdet, hvis han ikke bliver udtaget til VM-truppen. Jeg ville stoppe, indtil der kommer en ny landstræner. Det er 100 procent sikkert, siger Agbonlahor til TalkSport og fortsætter:

- Hvad er pointen i at tage afsted med landsholdet? Så må han hellere blive hjemme i klubben, restituere og gøre sig klar til at spille for Liverpool. Når Southgate siger, at Trippier er bedre allround, er det en fornærmelse. 

Trent Alexander-Arnold var også fraværende, da England nåede hele vejen til finalen ved EM sidste år. Dette dog på grund af en skade.