• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Lars Gram-Hanssen

Revser Jürgen Klopp: Han har jamret i årevis

Foto: Getty Images

Andros Townsend har valgt at lange ud efter Jürgen Klopp, der ifølge den tidligere Everton-spiller nu endelig 'har fået sin vilje'.

Af Lars Gram-Hanssen

Jürgen Klopp har flere gange brokket sig over, at Premier League-klubberne ikke har haft lov til at lave fem udskiftninger i kampene, men i stedet blot tre. 

Liverpool-bossen ser dog nu ud til at have fået sin vilje, idet Premier League forbereder en ændring af reglerne, således at klubberne vil få lov til at lave fem udskiftninger under kampene i næste sæson. 

Ovenpå denne nyhed har den tidligere Everton-spiller Andros Townsend dog valgt at stikke til Jürgen Klopp.

- Jeg elsker, hvordan Jürgen Klopp har fundet en måde til at få sin vilje igen. Han har jamret i årevis. De har stået imod, og nu har de endelig valgt at give op og give ham de fem udskiftninger, lyder det således, ifølge Talksport, fra Andros Townsend. 

- Han kommer nok stadig til at bruge to eller tre udskiftninger i de største kampe. Men hey, kan vi sige noget til det? Jeg tror, at Liverpool og City bruger en eller to udskiftninger i de største kampe. Der bruger de ikke alle tre.

- Jeg tror, at det er i kampene mod Crystal Palace eller Brentford, hvor de ikke kan nedbryde modstanderen. Hvor det står 0-0, og hvor modstanderen har 11 mand bag bolden. 'Okay, kan vi smide fem verdensklasse-landsholdsspillere ind, som har friske ben og kan ændre kampen? Kan vi smide dem ind, så vi kan nedbryde deres besværlige bagkæde?' Og det er dér, hvor jeg synes, at det bliver lidt unfair. 

Ifølge Andros Townsend giver de fem udskiftninger således topklubberne en fordel, da de har mere kvalitet på udskiftningsbænken. 

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Sommerpause i Superligaen: Sådan gør din klub

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.