• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Victor Risager

Ronaldo får løftet pegefinger fra politiet

Foto: Getty Images

Cristiano Ronaldo har fået en advarsel af politiet i Merseyside, efter at han i april slog en telefon ud af en 14-årig drengs hånd, skriver Sky.

Af Victor Risager

Cristiano Ronaldo har fået en løftet pegefinger fra politiet i Merseyside, efter at han slog en telefon ud af en 14-årig drengs hånd efter en kamp mellem Manchester United og Everton tilbage i april måned.

Det skriver Sky, der har fået en udtalelse fra Merseysides politi.

- Vi kan bekræfte, at en 37-årig mand frivilligt deltog og blev afhørt i forhold til en påstand om overfald og kriminel skade. Påstanden vedrører en hændelse efter fodboldkampen Everton mod Manchester United på Goodison Park lørdag den 9. april.

- Sagen er blevet afsluttet med en “conditional caution”. Sagen er nu afsluttet, lyder det fra politiet.

En “conditional caution”, som det kaldes, er en slags formel advarsel. Det er ikke en dom, men den kan bruges som bevis for vedkommendes karakter, hvis personen på et senere tidspunkt skal i retten for en anden lovovertrædelse.

Cristiano Ronaldo slog telefonen ud af den 14-årige drengs hånd, efter at Manchester United tabte til Everton. Efterfølgende var den 37-årige verdensstjerne ude med en undskyldning.

- Vi skal altid være respektfulde, tålmodige og være et eksempel for alle de unge. Jeg vil gerne undskylde mit udbrud, lød det fra Ronaldo dengang.

Og nu er sagen så endegyldigt lukket. 

Sommerens 20 største transfers i fodbold - klik her og se mere.