• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Jacob Quvang

Roser Billing til skyerne: Han er helt speciel

Foto: Getty Images

Scott Parker sender masser af ros mod Philip Billing, som igen var fremragende for Bournemouth i weekenden.

Af Jacob Quvang

Bournemouth har været helt igennem fremragende i Championship denne sæson. Efter de første 14 runder er de suverænt tophold og er fortsat ubesejret, og en af profilerne er dansker. Philip Billing har spillet en stor sæson indtil videre, og i weekenden var han afgørende påny, da han assisterede Dominic Solanke i 3-0 sejren over hans tidligere klub Huddersfield. 

Præstationen har også fået manager Scott Parker til at rose den danske midtbanespiller, men ikke så meget for den offensive del. Faktisk er fokus fra Parkers side langt mere rettet mod den defensive del af Billings spil. Det skriver Yorkshire Live. 

- Jeg ser Phil som et specielt talent i spillet med bolden, og den måde han er på. Nogle gange er han lidt af uortodoks. Da jeg først kom hertil, var der et område, jeg særligt ville udvikle ham i, og det var hans all round-spil. 

- Jeg synes, at han udvikler sig all round-spil i øjeblikket, hvilket nok er svært for ham, for han er ikke vant til at bruge så meget tid på det sammenlignet med andet. Men jeg ser en all round-midtbanespiller udvikle sig. 

Scott Parker fortæller også, at han ofte retter på Philip Billing, og at danskeren er en af de spillere, som træneren giver mest opmærksomhed. 

- Jeg retter altid på Phil, når jeg iagttager ham, når vi ikke har bolden. Jeg ved, hvad han er i stand til, når han har bolden, jeg kender hans kvaliteter, hans måltrussel og hans tekniske egenskaber. 

- Men jeg ser altid på ham, når vi giver bolden væk. Jeg lægger mærke til hans kropssprog, og hans bestræbelse på at komme tilbage og hjælpe holdet. For at være helt ærlig kan jeg ikke en episode, hvor jeg ville ønske mere fra ham. Jeg bliver ved med at presse ham, og det vil vi blive ved med, men jeg har været meget tilfreds med ham. 

Philip Billing har i denne sæson scoret fem mål i 13 ligakampe. Oplægget i weekenden var hans første i sæsonen. Han har efterhånden spillet i Bournemouth i mere end to år.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020