• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Victor Risager

Rystet eks-Liverpool-spiller: Forbyd det!

Foto: Getty Images

Stan Collymore er ikke imponeret over, at Jack Grealish fester løs i sin sommerferie, og eks-spilleren opfordrer klubber til at forbyde deres spillere at drikke alkohol.

Af Victor Risager

Jack Grealish kunne lade sig hylde som engelsk mester i sin første sæson med Manchester City, og han har fejret det i stor stil i løbet af sommeren. Her er der således blevet delt en masse videoer af stjernespilleren, der fester i Manchester, Ibiza og Las Vegas.

Men det falder ikke i god jord hos alle. I særdeleshed ikke hos den tidligere topspiller Stan Collymore, der har en fortid på det engelske landshold samt klubber som Aston Villa og Liverpool.

I en klumme hos Mirror erklærer han sig “rystet".  

- Jeg er faktisk blevet rystet over antallet af eksperter, spillere, tidligere spillere og fans, som har brugt de sidste par dage på at se billeder af [Jack Grealish], der fester i Las Vegas, og har heppet på “Jack The Lad”.

- Jeg kan forsikre ham om, at de samme mennesker vil være dem, der vil slagte ham, når han har et formdyk, skriver Stan Collymore.

Eks-spilleren håber, at Jack Grealish vil lære, at han ikke bare er “Jack fra Birmingham” længere, men at han er en offentlig person. Og så kommer Collymore også med en opfordring til klubber. 

- Jeg ville sige dette til enhver festglad spiller, der så jævnligt dukker op på forsiden af aviser og hjemmesider - og jeg håber snart, han vil følge mit råd. Hvor skørt det end vil lyde for ikke-sportsfolk, så kunne jeg godt tænke mig at se fodboldklubber forbyde spillernes indtagelse af alkohol fuldstændigt, skriver han.

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Sommerpause i Superligaen: Sådan gør din klub

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.