Premier League Kenneth Jensen

- Så vil fansene bygge en statue af Eriksen

Foto: Getty Images

Den danske træner Thomas Frank håber på at se Christian Eriksen i Brentford i mange år.

Af Kenneth Jensen

Han har været afgørende for Brentford i denne sæson, men spørgsmålet er, hvor Christian Eriksen spiller i næste.

Den danske landsholdsspiller er kommet imponerende tilbage efter sit kollaps i sommer, men med kontraktudløb om en måned og store sportslige ambitioner, er det svært at sige, hvor karrieren skal fortsætte for den 30-årige dansker, der selv har holdt kortene tæt ind til kroppen.

Newcastle, Manchester United, Tottenham og West Ham er bare nogle af de klubber, der på rygtebasis er meldt interesseret, og så er der altså også muligheden for at blive i det vestlige London, hvor han kan fortsætte med at være en stor fisk i en lille dam hos Brentford.

Thomas Frank håber og tror stadig på, at Eriksen har en fremtid i Brentford.

- Jeg ville elske at kunne sige det 100 procent, men jeg er overbevist om, at der er en god chance for, at han også spiller for Brentford i den kommende sæson.

- Jeg siger til ham, at jeg vil give ham et kram og et kys hver eneste dag, hvis han bliver. Jeg er ikke sikker på, at det kommer til at fungere (med et kram og et kys, red.), men der er ingen tvivl om, at han har løftet hele holdet med den måde, han har spillet på, siger Thomas Frank ifølge engelske medier på et pressemøde og forklarer, hvordan fansene måske også kan hjælpe med at holde på Eriksen:

- For Eriksen er det win-win. Enten skriver han en ny aftale med os, og alle vil være glade, og fansene vil bygge en statue af ham ude foran stadion om to-tre år, eller også spiller han på et meget højere niveau, og fansene vil hylde ham, og vi kommer alle til at sige tak for tiden, og så bevæger vi os fremad. Vi må se.

Christian Eriksen har gjort det klart over for Viaplay, at han har tilbud liggende på bordet, og at han gerne vil spille Champions League igen, men døren til Brentford lader ikke til at være lukket.

Brenford spiller sidste kamp på søndag, og man har allerede sikret sig en ny sæson i Premier League.