• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Mads Bye Marboe

Svært marked: Dansker skal hente kvalitet

Foto: Getty Images

Han får til opgave at hente et par spillere med stor kvalitet, lyder vurderingen.

Af Mads Bye Marboe

Johan Lange er allerede blevet bedt om at tynde ud i Aston Villa-truppen, men den danske sportsdirektør får også en anden opgave i det kommende transfervindue.

Steven Gerrard kunne nemlig godt tænke sig et par spillere med stor kvalitet, fortæller Ashley Preece fra Birmingham Mail ved et Aston Villa-fanforum. Han pointerer dog også, at det er svært at handle de bedste spillere midt i sæsonen.

- Jeg forventer, at Villa kommer til at være aktive. 100 procent. Der er et par stykker, der bliver sendt ud for at få mere spilletid, og Lange skal sørge for at tilføje kvalitet. Det er et svært marked, men Gerrard har en enorm tiltrækningskraft.

- Villa mister Nakamba i tre-fire uger nu (på grund af Africa Cup of Nations, red.), og det er det samme med Traoré og Trezeguet, hvis de bliver erklæret kampdygtige af Egypten og Burkina Faso.

Lokaljournalisten forklarer også, hvilke positioner Johan Lange skal forsøge at hente spillere til.

- En venstre back bliver en prioritet, og det samme gør en defensiv midtbanespiller. Muligvis også en kantspiller. Gerrard vurderer stadig spillere som El-Ghazi, mens Philogene-Bidace og andre kan blive udlejet. Kvalitet bliver Villas prioritet til januar, hvis de formår at hente noget.

Aston Villa ligger nummer 10 i Premier League.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020