Premier League Lars Gram-Hanssen

Ten Hag advares: Ronaldo bliver et kæmpe problem

Foto: Getty Images

Jamie Carragher opfordrer nu Erik ten Hag til at sige farvel til Cristiano Ronaldo denne sommer.

Af Lars Gram-Hanssen

Jürgen Klopp har svømmet i succes siden ankomsten til engelsk fodbold i 2015, og ifølge Jamie Carragher bør Erik ten Hag tage ved lære af sin tyske kollega. 

Ifølge den tidligere Liverpool-profil bør den nye Manchester United-boss således have modet til at sige farvel til spillere, der har en stor status. Som eksempelvis Cristiano Ronaldo.

- Klopp kom til Liverpool, som lige havde hentet spillere under Brendan Rodgers den sommer. Jeg tror, at de havde betalt 35 eller 40 millioner pund for Benteke. Det var en del penge, han var et dyrt indkøb. Og Klopp sagde bare 'duer ikke, du skal ud'. Og ved at tage sådan en stor og drastisk beslutning med det samme... det får alle til at sætte sig op og tænke 'okay, den her fyr tager sit job seriøst'. Jeg er overbevist om, at Ten Hag er nødt til at gøre det samme med Ronaldo, uanset om han har tilladelse til det eller ej. Jeg har sagt igennem hele sæsonen, at det ikke var et godt indkøb, lyder det således, ifølge Daily Mail, fra Jamie Carragher. 

- Cristiano Ronaldo er en af de bedste spillere nogensinde, og jeg bliver set som en af hans kritikere. Ronaldo er en million gange bedre, end jeg nogensinde var. Jeg var selvfølgelig ikke god nok til at binde hans snørebånd, men jeg siger heller ikke det her for at være respektløs overfor ham. Han er utrolig. Men Ronaldo har aldrig spillet på et så dårligt hold som det her.

- Han har spillet på nogle af de bedste hold, og han har haft attituden, hvor han har ønsket at være hovedpersonen ved at forsøge at score mål og drive folk fremad. Og det ser jeg som en positiv ting, når du er på et godt hold. Men det kan blive set som en negativ ting, når du ikke spiller på et godt hold. Og jeg synes, at det har været en negativ ting den her sæson. Manchester United kan ikke indlede næste sæson med en centerforward, der bliver 38 år. Selvom han scorer mål, så er det ikke det rigtige for Manchester United. 

Ifølge Jamie Carragher vil Cristiano Ronaldo komme til at udgøre 'et kæmpe problem' i næste sæson, hvis portugiseren bliver henvist til bænken.