• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Mads Bye Marboe

Thomas Franks nye førstevalg: Jeg er klar

Foto: Getty Images

Brentford-spilleren føler sig klar til at være fast mand.

Af Mads Bye Marboe

David Raya, som Thomas Frank normalvis foretrækker i Brentford-buret, er blevet langtidsskadet, så nu er Álvaro Fernández klubbens nye førstemålmand.

Den 23-årige spanier har indtil videre spillet kampene i Carabao Cuppen, men skal nu også stå i Premier League, og han føler sig klar til opgaven.

- Først og fremmest ønsker jeg David god bedring. Vi er holdkammerater, men vi er også venner. Vi arbejder hver dag for at spille i målet, siger han til klubbens hjemmeside.

- Nu er det en god mulighed for mig. Jeg vil forsøge at gøre mit bedste, og i fodbold er man altid nødt til at være klar. Jeg arbejder så hårdt som muligt hver eneste dag, og jeg synes, jeg er klar. Let's go.

Fernández stod også, da Brentford sendte Stoke ud af Carabao Cuppen onsdag aften. Det betyder, at danskerklubben er videre til kvartfinalerne, og nu drømmer man om at gå hele vejen, fortæller keeperen.

- Selvfølgelig. Det er meget vigtigt for os, for vi vil gerne vinde denne turnering. Vi må tage det skridt for skridt, men nu er vi i kvartfinalen, og så må vi se, hvem vores næste modstander bliver. Men vi vil vinde for alle fansene, og vi håber, vi kan gå videre til semifinalen.

Der trækkes lod til kvartfinalerne lørdag.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020