• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Mikkel Sloth

Tidligere FCK-keeper har tilbud fra Premier League-klub

Foto: Paolo Bruno/Getty Images

Robin Olsen kan efter kun et år i Roma være på vej videre. Han har angiveligt et tilbud på bordet fra Premier League-klubben Watford

Af Mikkel Sloth

Robin Olson havde nogle kolossale sko at udfylde, da han for et år siden forlod FC København til fordel for italienske AS Roma for at tage over efter den brasilianske landsholdsmålmand Alisson Becker, der netop var solgt for et rekordbeløb til Premier League-klubben Liverpool.

Den svenske målmand med de danske aner har ikke formået at leve op til Alissons høje niveau, ogs har modtaget en del kritik igennem den seneste sæson i Serie A. Derfor kan han efter kun et år i Rom være fortid i den italienske hovedstad. Og han kan endda tage samme vej som Alisson - dog til en lidt mindre klub.

Robin Olsen er ifølge den italienske avis Corriere dello Sport et emne i England, nærmere bestemt hos Watford, der sluttede som nummer 11 i den seneste sæson. Den tidligere FC København-keeper har efter sigende allerede et tilbud liggende fra den engelske klub.

Endnu mangler AS Roma og Watford at blive enige om en pris for Sverige landsholdsmålmand. Roma betalte FC København cirka 65 millioner kroner for at købe Robin Olsen sidste år, og håber at få så meget af det beløb tilbage for at få dækket udgifterne. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus