• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Lars Gram-Hanssen

Træt af legendes Eriksen-kritik: Hvor er det nemt

Foto: Getty Images

Ifølge Thomas Gravesen kan man ikke forvente, at Christian Eriksen leverer det tunge defensive arbejde på midtbanen.

Af Lars Gram-Hanssen

Christian Eriksen har fået masser af ros for sine præstationer for Manchester United, men efter sidste uges 3-2-nederlag til Arsenal var Paul Scholes ude efter danskeren. 

Scholes kritiserede Eriksen for at lade Bukayo Saka komme for nemt til en afslutning, som strøg i mål, og i optakten til lørdagens FA Cup-opgør mellem Manchester United og Reading blev den kritik så vendt i Discovery-studiet, hvor Thomas Gravesen og Mikkel Bischoff analyserede Eriksens rolle i Manchester United. Gravesen erklærede sig her ganske uenig med Scholes. 

- Eriksen kan bruges over det hele inde på midten af banen. Men jeg vil gerne lige tilbage til Paul Scholes: Hvor er det dog nemt at skyde efter en spiller, som kreerer hundredevis af chancer og har hundredevis af assister, lød det fra Thomas Gravesen. 

- Hvorfor skal han pludselig ned og lave det helt hårde defensive arbejde? Eriksen skal være en balancespiller på midten af banen, som kontrollerer spillet. Som styrer Manchester Uniteds spil. Lidt ligesom Paul Scholes selv gjorde. I mine øjne er det slet ikke nødvendigt, at Christian Eriksen går ned og skal lave de der benhårde tacklinger. Det må forsvarsspillerne gøre. Det må den anden defensive midtbanespiller gøre.

Ifølge Thomas Gravesen er Christian Eriksen en nøglespiller for Manchester United i forhold til at vende tilbage til tidligere tiders styrke. 

- Jeg ser Christian Eriksen som Manchester Uniteds fremtid. Sammen med Bruno Fernandes. De har skabt noget i Manchester United, hvor United er på vej til igen at blive den der gamle magtfaktor. Det er bare svært at komme helt op, fordi der ligger et hold som Manchester City, og i år er Arsenal med deroppe. 

Christian Eriksen måtte udgå med en skade i lørdagens 3-1-sejr over Reading, og danskeren forlod efterfølgende Old Trafford på krykker. Det vides endnu ikke, hvad omfanget af Eriksens skade er. 

Få de hotteste rygter, de største handler og seneste transfernyheder i Tipsbladets store TRANSFER-LIVE