• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Lars Gram-Hanssen

Tror ikke på Liverpool: De kan misse top fire

Foto: Getty Images

Ifølge den tidligere Arsenal-kaptajn William Gallas slutter Liverpool formentligt ikke i top fire i Premier League i denne sæson.

Af Lars Gram-Hanssen

Liverpool var i sidste sæson marginaler fra at vinde Premier League, men i denne sæson kan Jürgen Klopps tropper ende helt udenfor top fire.

Sådan lyder det fra den tidligere Arsenal- og Chelsea-spiller William Gallas, efter at Liverpool i sæsonpremieren spillede 2-2 mod oprykkerne fra Fulham. 

- Som eks-London-spiller er jeg nødt til at pege på enten Chelsea, Arsenal eller Tottenham som vinder af Premier League. I forhold til top fire, så kan Liverpool misse top fire, idet de ikke længere har Sadio Mané. Luis Diaz har ikke den samme betydning. Liverpool indkasserer også altid mål, som vi så imod Fuljam. Selvom jeg godt kan lide Liverpools spillestil, så tror jeg, at de ender bag City, Chelsea, Arsenal og Tottenham, lyder det således, ifølge Metro, fra William Gallas. 

Liverpool er sluttet i top fire i de seneste seks sæsoner i træk, og Merseyside-klubben har i samme periode sikret sig to andenpladser samt et mesterskab. 

Sommerens 20 største transfers i fodbold - klik her og se mere.

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.