• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Nikolaj Kesting

United-stjerne: Folk har kaldt mig selvisk

Foto: Getty Images

En kommende skulderoperation holder spilleren ude til oktober.

Af Nikolaj Kesting

Der har hersket tvivl om, hvorvidt 23-årige Marcus Rashford skulle lade sig operere, efter at det kom frem, han spillede med smerter i skulderen i seneste sæson. 

Fredag aften var Rashford selv ude på Instagram at forsvare beslutningen. En beslutning som nogen mener skulle være taget i sidste sæson og ikke udskudt til efter EM.

- For at sikre mig, at jeg kan spille fodbold så længe som muligt, er jeg nødt til at lytte til min krop. Jeg vil altid være i stand til at yde 100 procent. Fysisk var 100 procent ikke muligt (i slutningen af seneste sæson, red), skriver Rashford. 

- Jeg har læst, at nogle mennesker kalder mig selvisk for at udskyde operationen til denne sæson, men det har aldrig handlet om, at jeg skulle komme i første række. Det er derfor, situationen er endt her, og noget jeg som 23-årig har lært på den hårde måde, skriver Marcus Rashford. 

Man får i det lange opslag indtrykket af, United-stjernen selv troede, han ville få mere spilletid under EM. Men det er let at være bagklog nu, skriver Rashford.

- Jeg var blevet erklæret klar til at spille hele sæsonen, og når nogen tog sig af mine skavanker, hvad betød et par uger fra eller til så? Jeg kunne håndtere smerten og fandt desuden en masse trøst i England-truppen efter nederlaget i Europa League-finalen. 

- Men set i bakspejlet havde jeg så taget til EM, hvis jeg vidste, jeg ikke kom til at spille en vigtig rolle? Bagklogskab er en skøn ting ikke? skriver Rashford. 

En vigtig rolle eller ej så fik Marcus Rashford lov til at skyde straffespark i finalen mod Italien. Det brændte han ligesom holdkammerat Jaden Sancho og Bukayo Saka, hvilket førte til Italien-sejr. 

Operationen forventes at holde Rashford ude i op til 12 uger. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020