• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Troels Bager Thøgersen

Her er Uniteds store problem i træner-jagten

Foto: Getty Images

Ole Gunnar Solskjær er fyringstruet, men afløserne hænger ikke ligefrem på træerne.

Af Troels Bager Thøgersen

Ole Gunnar Solskjær befinder sig i øjeblikket i sin mest pressede periode som Manchester United-manager, og nordmanden er særdeles fyringstruet efter weekendens røvfuld hjemme til Liverpool.

Holdet har tabt fem af de seneste ni kampe på tværs af alle turneringer, og spekulationerne om Solskjærs og Manchester Uniteds fremtid er begyndt at rumme i den engelske presse, som er begyndt at bringe flere store trænernavne i spil til posten som Manchester United-manager.

Tipsbladets chefredaktør, Troels Bager Thøgersen, kommer med sit bud på fem potentielle afløsere for nordmanden, men fælles for dem alle, er at der hersker en stor tvivl om dem alle sammen.

I videoen - som du kan se i toppen - siger han blandt andet: 

- Hvem skal det egentlig være? Hvem kan egentlig overtage det her? Det er måske også noget af humlen i det her, at de oplagte kandidater enten er i job, eller at de måske ikke ærlig talt er helt gode nok. 

For eksempel nævner Troels Bager Thøgersen AFC Ajax-manageren Erik Ten Hag, som også har været bragt i spil af medierne, men at den røde tråd, Erik Ten Hag har været vant til arbejde under i Ajax, er fuldstændig fraværende i Manchester United.

- Der er måske så meget tvivl om de kandidater, som man kan finde frem til, at det også er med til at holde Ole Gunnar Solskjær i sadlen, vurderer chefredaktøren. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020