• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Lars Gram-Hanssen

Video: Højbjerg assisterer historisk mål mod City

Foto: Getty Images

Pierre-Emile Højbjerg har fået en hovedrolle i dagens Premier League-brag mellem Tottenham og Manchester City.

Af Lars Gram-Hanssen

Tottenham må klare sig uden Antonio Conte i dagens hjemmekamp mod Manchester City, men italienerens fravær ser ikke ud til at være det store problem for Pierre-Emile Højbjerg og kompagni. 

Tottenham har bragt sig foran med 1-0 mod de forsvarende mestre, og føringsmålet kom efter en glimrende aktion fra Pierre-Emile Højbjerg, der udnyttede tøven fra Rico Lewis på kanten af feltet. 

Den unge Manchester City-spiller kom ikke bolden i møde, og det udnyttede Pierre-Emile Højbjerg til at erobre bolden, for derefter at spille Harry Kane helt fri i feltet. 

Den slags chancer skal man ikke give den engelske landsholdskaptajn, og Harry Kane sendte da også bolden sikkert forbi Ederson i Manchester City-målet. 

Harry Kane fuldtræffer var samtidig historisk, idet den 29-årige angriber nu er den mest scorende spiller i Tottenhams historie. 267 mål har Harry Kane scoret for Tottenham. 

Med få minutter tilbage af første halvleg er stillingen fortsat 1-0 til Tottenham, og dermed bliver det spændende at se, om Højbjerg og kompagni kan besejre Pep Guardiolas stjernebesatte mandskab.