• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League plbold.dk

Wan-Bissaka afslører: Han har været den hårdeste modstander

Foto: Getty Images

Aaron Wan-Bissaka er blevet bedt om at udpege den hårdeste modstander, han har stået overfor, og valget er faldet på en af ligaens bedste spillere.

Af plbold.dk

Aaron Wan-Bissaka har været en fast del af Manchester Uniteds forsvar i denne sæson, og overordnet set har englænderen leverede et fint indtryk. 

I løbet af sæsonen har den defensivt stærke back mødt flere gode spillere, men én spiller har været hårdere at spille mod end de andre, selvom Wan-Bissaka også har nydt duellerne: 

- Raheem Sterling er den hårdeste modstander, jeg har stået overfor. Det er dog også de dueller, jeg har nydt mest, siger han til Manchester Uniteds officielle hjemmeside. 

- Han bliver bare ved med at komme mod dig. Det er ligegyldigt, om han ikke kommer forbi dig den første gang. Han kommer altid tilbage. Det er det, jeg godt kan lide, og jeg har været tilfreds med mine præstationer i kampene mod City. 

Manchester United har mødt Sterlings Manchester City fire gange i denne sæson. Tre gange har United vundet, mens City står noteret for én sejr. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.