• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Mads Bye Marboe

Zanka: Forhåbentlig sker det ikke igen

Foto: Getty Images

Mathias 'Zanka' Jørgensen er meget skuffet over det.

Af Mads Bye Marboe

Brentford tabte søndag 2-1 hjemme til Leicester, og Mathias 'Zanka' Jørgensen er særligt skuffet over gæsternes anden scoring.

Her blev danskerklubben overspillet efter en lang igangæstning af Kasper Schmeichel og et hurtigt kontraangreb, hvor Patson Daka og James Maddison pludselig var alene igennem med David Raya.

Det endte med at koste Brentford et point, og 'Zanka' håber ikke, at man kommer til at lukke et lignende mål ind igen.

- Det kommer til at gøre ondt, når vi skal se det mål igen efter kampen. Det kommer til at ramme os på stoltheden. Forhåbentlig er det sidste gang i sæsonen, vi lukker sådan et mål ind, for det er bare ikke godt nok af nogen af os. Det er skuffende, siger han til klubbens hjemmeside.

Med sin scoring til 1-1 lavede danskeren selv sit første mål for klubben. Det kom efter et hjørnespark, som Brentford har brugt meget tid på at træne, men 'Zanka' kræver, at holdet også kan true modstanderens mål på andre måder.

- Vi arbejder meget med dødbolde, og vi har en fantastisk mand, der er hjernen bag det hele (Brian Riemer). Det er noget, vi har arbejdet på, og han spørger os spillere, hvad vi tænker, og hvad vi kan gøre for at blive bedre.

- Det er noget, vi har arbejdet på, og det gav pote. Man kan se det på måltavlen, og det er man altid glad for, men vi skal komme med mere end det.

Brentford ligger nummer 12 i Premier League.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020